Referenser

Doula

i Stockholm

 

 

 

 

from pain to power

 

Referenser

 

gravid

Referenser

"Agneta förmedlade lugn och styrka och var ett enormt värdefullt stöd under förlossningen!"

Birgitta Bursie


"Tack för ditt ovärderliga stöd. Helt magiskt! Hade verkligen inte klarat av det så lugnt och känt mig så trygg om du inte varit där."

Sofie och Anders Siljevall


"Alla borde ha en doula som du!"

Anna och Wille Senften


"Tack, tack jättetack! Jag kan ärligt säga att jag var rädd inför den här förlossningen, men nu är jag inte rädd längre! Det gick så bra, jag var så trygg med dig, ja allting kändes bra. Jag använde nog rösten mer den här gången, vid min förra förlossning var jag nog helt tyst."

Ellinor och Anders Westman

 

"Nu har det gått en månad sen vår son kom! Allt går så bra för oss och jag är så glad över att äntligen få ha en positiv känsla när jag tänker på förlossning och bebisliv. Tänk att det kan va sån skillnad, att vi har vänt den negativa upplevelsen vi haft kvar i sinnet från förra förlossningen."

Jenny och Lukas Öhlund


"Hög närvaro och mycket beröring av min partner och Doula under förlossningen var en otrolig lindring av smärtan! Att anlita dig som Doula var en så himla bra investering för oss, tack Agneta!"

Ellinor och Anders

 

"Hej underbara du! Jag mår bra som bara den och PO är stolt som en tupp. Tack för allt ditt stöd. Du är underbar!"

Stella och Peo 
född med doula

Kunskaper

Föda utan rädsla FUR är ett begrepp och en metod jag är utbildad inom. Jag ger dig handledning, stöd och hjälp med tekniker som andning, avslappning, mental styrka och rösten som resurs.


Spinning babies innebär rörelser som hjälper kroppen att skapa balans i bäcken, något jag har utbildning inom. Med 30 muskler i bäcken är det av stor betydelse vid födelsen.


Mindfulness och dess åtta attityder är någonting jag är mycket intresserad av. Genom att ta kontroll över det som går att ta kontroll över, och låta bli att lägga energi på det som varken ger hjälp eller stöd. De åtta principerna är: sträva inte, släppa taget, inte döma, acceptans, nyfikenhet, tålamod, tilltro och godhet mot dig själv.


Hypnobirthing är en intressant metod vi kan prova om du vill. Hypnobirth innebär att genom visualisering lindra rädsla och dämpa förväntning på smärta, så att du istället kan njuta av trycket och vågorna kroppen upplever under den kraftfulla förlossningen. Hjärnan försöker alltid, hela tiden minimera smärta och maximera njutning. Vårt tillstånd skapas av olika kemiska substanser i hjärnan, och vi kan påverka detta genom våra tankar.


MI Motiverande samtal innebär ett empatiskt och reflekterande lyssnande med syftet att stärka tron på den egna förmågan och möjligheten till förändring.

 

föd med doula

Kontakt

Du är varmt välkommen att kontakta mig med  sms, mail eller via telefon.

 

agneta@doulaistockholm.se

mobil: 0739 82 96 39

 

 

 

 

 

 

 

 

Jag är medlem i ODIS och arbetar utifrån

ODIS etiska riktlinjer

 

HORMONER

 

Doula i Stockholm

Jag finns vid din sida, torkar din panna, håller din hand, stöttar din partner att vara ditt bästa stöd, påminner dig om att andas lugnt, röra dig mjukt, byta ställning och vila när det finns möjlighet. Doulan är ditt stöd och dina ögon under hela förlossningen, och stannar alltid en stund efter att barnet är fött.

 

Hur gör du för att anlita mig?

Vi träffas först över en fika, antingen hos mig eller på stan. Det kostar ingenting. Du ska ha en doula du trivs med. Läs mer under fliken: Att anlita en doula 

 

 

Copyright © doulaistockholm           design: raafstudio.se