Att anlita en Doula

Doula

i Stockholm

 

 

 

 

from pain to power


Att anlita en Doula


Planeringsmöten

Det är du som bestämmer hur du vill föda. Jag erbjuder att förbereda och planera tillsammans inför förlossningen, och att hjälpa och stötta dig när det är dags att föda barnet. Vi träffas två gånger, utöver vårt första korta möte för att gå genom allt som är viktigt inför förlossningen.

 

Vi går igenom strategier och verktyg för föda utan rädsla: andning, avslappning, rösten som resurs och vikten av att förbereda sig fysiskt och psykiskt, vi talar om massage, smärtlindring och om olika förberedande övningar.

 

Jag kan hjälpa dig med förlossningsplan och ett  förlossningsbrev till barnmorskan. Kanske vill du också skriva ett BB-brev. 
 

doulans jourtid

Jourtid

Doulans jourtid startar två veckor innan beräknad förlossning och pågår till dess att barnet är fött. Du kan då ringa när som helst och doulan är beredd att möta upp, hemma eller på förlossningsavdelningen.

 

Doulan finns vid din sida, torkar din panna, håller din hand, stöttar din partner att vara ditt bästa stöd, påminner dig att andas. Hon är ditt stöd och dina ögon under hela förlossningen, och stannar en stund efter det att barnet är fött. 

 

Vi träffas sedan efter några veckor igen, för att tillsammans prata igenom allt som skett. Blev det som du/ni tänkt, hur upplevde du/ ni födelsen?

 

Kontakt

Du är varmt välkommen att kontakta mig via mail eller telefon, för att boka ett första förutsättningslöst möte.

 

Jag är medlem i ODIS och arbetar utifrån ODIS etiska riktlinjer.

 

agneta@doulaistockholm.se

mobil: 0739 82 96 39

doula

Copyright © doulaistockholm           design: raafstudio.se